Generelt om ferieboligerne

LIONS FERIEBOLIGER

Lions råder over i alt 7 ferieboliger. Fordelt med 3 huse på Aarø og 4 boliger ved Henne Strand.
Husene på Aarø forvaltes af Lions Haderslev og boligerne ved Henne Strand forvaltes af Lions Varde.

Ferieboligerne er anskaffet ved hjælp af overskud fra de syd- og sønderjyske Lions klubbers store Julelotteri - i samarbejde med JydskeVestkysten. Julelotteriet ophørte i 2007. Julelotteriforeningen blev nedlagt i foråret 2010 og afløst af foreningen "Lions Feriehuse".

Foreningens formål er at videreføre den hidtil udøvede Lions-aktivitet med udlån af ejendomme til ferieformål for værdigt trængende medborgere.

Ferieboligerne udlånes GRATIS  *) - sædvanligvis for en uge af gangen (lørdag - lørdag) i perioden fra marts til oktober - til medborgere bosat i et af de deltagende Lions-klubbers geografiske områder. Hvilke Lions klubber, der er medlem af foreningen kan variere fra år til år. Ansøgningen om tildeling af en feriebolig skal derfor sendes til den lokale lionsklub.

*): Opholdet er GRATIS - dog skal der betales for den strøm, der forbruges - undtagen til lys.

Du kan finde din lokale lionsklub HER.

For interesserede bosiddende i Varde Kommune ligger ansøgningsskemaet under "Ansøgninger" (Ansøgning om ferieophold) i den periode, hvor det er relevant.

De uger hvor Lions Varde og Lions Ølgod har tildelt ferieboligerne tilgår normalt i starten af marts og vil fremgå af ansøgningsskemaet.

Udsnit af interiøret i lejlighederne i Henne boligerne kan ses under "Galleri".